Resepti: Kuusenkerkkäjäätelö
Keväinen kuusenkerkkäjäätelö sopii lämpeneviin kevätpäiviin mainosti. 

Kuusenkerkkäjäätelö - proteiinijäätelö 

gluteeniton, proteiinipitoinen 
(2-3 annosta)  Pakasta banaanisiivut vähintään 2h pakkasessa tai yön yli. Laita kulhoon jäiset banaanisiivut ja loput ainekset. Surauta sauvasekoittimella jäätelöksi. Koristele kuusenkerkillä ja nauti heti tai laita pakkaseen odottamaan herkuttelua.

Kuusenkerkkä antaa ihanan sitruksisen, minttuisen & pihkaisen makuelämyksen jäätelölle. Kokeile rohkeasti ja saat samalla kunnon annoksen luonnon omaa C-vitamiinia. Lisäksi se tarjoaa runsaasti A-vitamiinia, hivenaineita ja antioksidantteja sinun kehosi hyvinvointiin. 

Alkukesän terveisin
Outi