Resepti: Gratinoitu jauheliha-spagettikurpitsavuoka (ketoresepti)

Ketoreseptejä loihtiva ihana Ave loihti meille tämän keto- ja vhh-ruokavalioon sopivan reseptin Foodinin mausteita käyttäen. Mausteita voit käyttää oman maun mukaan.  Aminopörssissä on todella laaja valikoima Foodinin tuotteita: mausteita& öljyjä, raakasuklaaherkkuja ja muita hyvää tekeviä elintarvikkeita sekä ravintolisiä. Kokeile ja ihastu! 

Aineet Aven keittiössä: 

Ohje: Halkaise kurpitsa, kaiva siemenet pois esim. lusikalla. Valuta kurpitsan päälle foodin oliiviöljyä ja mausta suolalla. Paahda uunin keskiosassa 200 asteessa n. 40min tai kunnes kypsä. Ota kurpitsat uunista. Erottele malto spagettimaisiksi suikaleiksi haarukalla. Sekoita paistettu jauheliha-mauste seos ja kurpitsaspagetti, nosta seos kurpitsojen sisälle, ripottele juustoraastetta päälle. Gratinoi uunissa pinta kauniiksi ja tarjoile kurpitsa suoraan kuorestaan.

Hauskaa halloweenia!